Cum cumpar?

Navigati prin categoriile de produse folosind meniul din stanga, sau cel din dreapta pentru a accesa lista producatorilor. Tot in stanga, deasupra meniului gasiti optiunea de cautare in site, unde puteti introduce exact numele, codul, numele producatorului, specificatii, orice detalii doriti legate de produsul cautat. Odata ce ati ajuns la produsul dorit apasati butonul CUMPARA pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Dupa ce ati terminat de adaugat in cos toate produsele dorite, puteti accesa cosul de cumparaturi pentru a vedea lista cu toate produsele care urmeaza a fi cumparate. Aici puteti modifica cantitatea produselor introducand o noua valoare in casuta CANTITATE dupa care trebuie sa apasati tasta ENTER de pe tastatura dumneavoastra pentru a actualiza noua cantitate. Tot aici puteti sterge unul sau mai multe produse apasand butonul STERGE PRODUS.

La final, dupa ce ati facut toate modificarile dorite, apasati butonul FINALIZARE pentru a trimite comanda.


IMPORTANT: Butonul finalizare nu este disponibil decat daca sunteti logat pe site.


Cum ma loghez?

Pentru a va putea loga pe site, trebuie mai intai sa va creati un cont de utilizator accesand linkul "Creaza cont..." din sectiunea CONTUL MEU. Dupa introducerea datelor si apasarea butonului "Creaza cont", sunteti in continuare automat autentificat.